• 034/312-666
  • Email info@ucilistelink.hr

Svjedodžba i jezična putovnica

svjedodzba_largeUlaskom Hrvatske u EU otvaraju nam se mogućnosti: zaposlenja, obrazovanja i drugih usavršavanja bilo gdje u Europi. No, od nas će se tražiti i posebni dokumenti. Donosimo vam koji su to dokumenti. Osobni podaci, željeno zaposlenje, radno iskustvo...samo su neki od podataka koji se upisuju u Europass životopis.

'Ideja je različite dokumente okupiti na isto mjesto kako bismo promovirali transparentnost i mobilnost u Europi', kaže Pedro Chavez, voditelj inicijative Europassa. 'Različita iskustva, znanja, vještine, koje je stekao tijekom svojeg života može prikazati u vidu jednog od tih dokumenata ili više njih', ističe Tina Šarić, ravnateljica Agencije za mobilnost i program EU-a.

Europass je portfelj od pet dokumenata koje čini životopis, jezična putovnica, mobilnost, dopunska isprava o studiju, dodatak svjedodžbi. Cilj je isti. 'Svrha Europassa je dopustiti ljudima da putuju i rade u Europi predstavljajući svoje vještine i znanja na temelju standardnih obrazaca', kaže Chavez. Namijenjen je i pojedincima i tvrtkama. Nije ograničen životnom dobi. Univerzalni obrazac olakšava poslodavcima pri usporedbi postignuća kandidata. Kako u Europskoj uniji tako i u Hrvatskoj.

'Kada raspisujemo natječaj za posao jedan od uvjeta za prijavu jest da je upravo životopis ispunjen upravo u ovom Europass formatu', dodaje Šarić. Iz Češke stižu pozitivna iskustva u korištenju ovih dokumenata. 'U proteklih 5 godina, pomogli smo svojim korisnicima da popune više od milijun takvih dokumenata. Smatram da je to dobra brojka', kaže Irena Palanova iz nacionalnog centra Europassa u Češkoj.

Do obrazaca možete doći fizički u Nacionalnom Europass centru ili putem njihove web stranice. No važno je znati da ovi dokumenti poput primjerice dodatka diplomi ne zamjenjuju original, ali pružaju lakšu procjenu originala, te jednostavniji uvid u stečena znanja, sposobnosti i kvalifikacije.

Pomoć u učenju matematike

Nudimo pomoć u učenju matematike za srednje škole u Učilištu LINK.

UČILIŠTE LINK PARTNER BRITISH COUNCIL-a

addvantage_logo
Pripremajući polaznike za stjecanje međunarodno priznatih dipolma postali smo partner British Council-a, glavnog organizatora Cambridge ispita.

Verificirani programi stranih jezika

Svi naši tečajevi usklađeni su sa zajedničkim referentnim okvirom (CEF-a) stupnjevanja znanja prema standardima vijeća Europe. Po uspješno završenom programu izdajemo uvjerenje koje ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu.

Odaberite više za istu cijenu!

jezici flags

Svjedodžba i jezična putovnica

su neki od dokumenata Europass portfelja koji dopuštaju ljudima da putuju i rade u Europi predstavljajući svoje vještine i znanja stranih jezika na temelju standardnih obrazaca.
više...

Dodatne informacije

Za sve informacije obratite se u:

Učilište Link, Primorska 57
34000 Požega
OIB: 95980406546
MB:1754122
Tel/fax: 034/312-666
Mob: 098 464 004, 098 642 547
e-mail: info@ucilistelink.hr
web: www.ucilistelink.hr

Radno vrijeme: 10 – 12 i 16 – 20 sati

Za dodatne informacije ili prijavu na naše programe kliknite: PRIJAVNICA

Znanje je univerzalna putovnica

Škola stranih jezika Link d.o.o. osnovala je 2003. godine prvo privatno učilište u Požegi koje se bavi obrazovanjem djece, mladih i odraslih kroz srednjoškolsko obrazovanje, brojna verificirana osposobljavanja i usavršavanja, radionice i druge oblike obrazovanja.

Zadaća Učilišta je zadovoljstvo naših polaznika, kvaliteta usluge i izgrađen odnos prema partnerima.

 

opširnije